AlfaEvent Rendezvényszervezés

Jelentkezési lap

Amennyiben érdekli a fesztiválunk kérem adja meg adatait a jelentkezési lapon.

A jelentkezését akkor tudjuk elfogadni, ha a kitöltött jelentkezési lap elküldése után a tőlünk kapott személyre szabott tájékoztatást és feltételeket elfogadja és az azt követő nap a részvételi díjat befizeti személyesen vagy egyeztetés után megadott bankszámlára.  

A szerződés megkötése a jelentkezési lap elküldése után legkésőbb 3 nappal történik az aktuális rendezvényreVannak olyan termékcsoportok, amiből csak 1 vagy korlátozott számban fogadjuk a jelentkezést a rendezvényre. A bekerülés a részvételi díj befizetésének sorrendjében történik!

tel: 30/272-3780, e-mail: info@alfaevent.hu

Az áram díjának kiszámolása a fogyasztók teljesítményének szorzata (Összes KW x üzemeltetési idő x áramdíj) alapján történik és a részvételi díjjal együtt, előre köteles a kitelepülő megfizetni. Ez nincs benne a m2 árban!

A kitelepülőnek a saját éjszakai világításáról és az áramvételi ponttól való hosszabbításhoz, megfelelő hosszabbítóról is gondoskodnia kell! 

 

A részvételi díj tartalmazza:

-         áramvételi lehetőséget a helyszínen 1 kijelölt helyen. A kitelepülőnek minimum 15-35 méter hosszabbítóval fel kell készülnie, esetenként hosszabbal.

-         szemétszállítást

-         a rendezvény területének őrzés védelmét (vagyonvédelemre nem terjed ki!)

 

INFO30/272-3780

Adatkezelési tájékoztató - Kérem olvassa el!